Architect voor particulieren

Studio-pls is de betaalbare architect voor particulieren in regio Eindhoven en Amersfoort. Wij ontwerpen voor ieders budget, van kleine tot gemiddelde tot grote ontwerpen. Als architecten op maat vinden wij dat er voor iedereen iets mogelijk moet zijn. Of u nu uw droomhuis wilt laten ontwerpen of alleen een adviesgesprek of schetsontwerp wenst, u bent van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak. Dit is een gratis intake, waarbij u nergens aan vastzit. Wij hebben al heel wat particulieren verblijd met een kleine aanbouw, een gemiddelde woning, een grote villa, een schuurwoning, noem maar op. Als gepassioneerde architecten leveren wij altijd kwaliteit, ongeacht uw wensen.

Architect voor moderne woningbouw
Architect voor moderne woningbouw
l

Gratis intake

Meer weten over Architect Eindhoven? Maak een afspraak voor een intake om uw mogelijkheden te bespreken.

Architect voor particulieren

Een kleine aanbouw? Een middelgrote woning? Een villa? Wat u ook wenst, Architect Eindhoven is beschikbaar voor iedereen.

Betaalbare architect

Exclusieve architectuur op maat gemaakt en passend bij uw budget. Laat uw doomhuis ontwerpen.

Voor iedereen is iets mogelijk!

Met kennis, ervaring, vakmanschap en perfectionisme zet architectenbureau Studio-pls unieke wensen om in het perfecte gebouw.

Uw wensen bespreken? Overweegt u een architect?

Vraag vandaag nog een intakegesprek aan en kom eens langs in onze studio! Vul het onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Heeft u een vraag?

Bel: 06 - 479 089 30

Offerteformulier

Architecten Studio Plus

Architect Eindhoven
ir. Rick Eijsbouts
Klokgebouw 255
5617 AC Eindhoven

Volg ons op:

Telefoon

06 - 479 089 30